Tagliatelle s lesnými hubami

redakcia - fotkaredakcia, 24. augusta 2009
Tagliatelle s lesnými hubami
Foto: Wellnes hotel Patince
2
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

320 g
320 g
8 ks
60 g
120 g
2 strúčiky
80 g




Postup

  1. 1

    Cestoviny uvaríme podľa návodu. Jarnú cibuľku, huby, sušené paradajky a cesnak orestujeme na olivovom oleji. Primiešame uvarené cestoviny, dochutíme soľou, korením a bylinkami.

  2. 2

    Cestoviny zjemníme maslom a podľa potreby ich zvláčnime trochou vody, v ktorej sa varili.

  3. 3

    Ihneď podávame posypané parmezánom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia