Syrové muffiny
Anna Faltinová
cukrárka Grandhotela Praha**** v Tatranskej Lomnici, 20. marca 2020
cukrárka Grandhotela Praha**** v Tatranskej Lomnici, 20. marca 2020

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
15 minút
príprava
príprava
20-30 minút
na 185 °C
na 185 °C
Suroviny
2 hrnčeky |
|
1 PL |
|
1 KL |
|
2 ks |
|
1 bal. |
|
3/4 hrnčeka |
|
6 PL |
|
podľa chuti (bazalka, tymian) |
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Suroviny pred pečením vyberieme z chladničky, aby mali izbovú teplotu. Všetky suché suroviny zmiešame v jednej miske. V druhej miske zmiešame vajcia, olej, jogurt, topený syr a najemno posekané bylinky. Do mokrej zmesi nakoniec primiešame zmes suchých surovín.
- 2
Tieto muffiny je lepšie piecť v silikónových formičkách. Cesto rozdelíme do formičiek a pečieme pri teplote 185 °C asi 20–30 minút dozlatista.
Tiež slané muffiny:
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
Diskusia k receptu