Syrové muffiny
Anna Faltinová
cukrárka Grandhotela Praha**** v Tatranskej Lomnici, 20. marca 2020
cukrárka Grandhotela Praha**** v Tatranskej Lomnici, 20. marca 2020
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
15 minút
príprava
príprava
20-30 minút
na 185 °C
na 185 °C
Postup
-
1
Suroviny pred pečením vyberieme z chladničky, aby mali izbovú teplotu. Všetky suché suroviny zmiešame v jednej miske. V druhej miske zmiešame vajcia, olej, jogurt, topený syr a najemno posekané bylinky. Do mokrej zmesi nakoniec primiešame zmes suchých surovín.
- 2
Tieto muffiny je lepšie piecť v silikónových formičkách. Cesto rozdelíme do formičiek a pečieme pri teplote 185 °C asi 20–30 minút dozlatista.
Tiež slané muffiny:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu