Syrová hrudka v zemiakovom cestíčku
Pavol Šebest
šéfkuchár reštaurácie Sedin Golf Resort vo Veľkých Úľanoch, 31. mája 2017
šéfkuchár reštaurácie Sedin Golf Resort vo Veľkých Úľanoch, 31. mája 2017
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiaky očistíme, nastrúhame a zo zemiakov, múky, soli, korenia a majoránu pripravíme cestíčko ako na zemiakové placky. Syr nakrájame na plátky, obalíme do cestíčka a vyprážame na horúcom oleji.
- 2
Cesnak nakrájame na tenké plátky a speníme na olivovom oleji. Pridáme sušené paradajky, krátko opražíme a nakoniec pridáme cviklové listy. Všetko spolu premiešame, krátko opražíme a podávame ozdobené bylinkami.
Tiež hrudka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu