Super Texaská PIZZA

mirriama - bez fotkymirriama, 15. septembra 2011

Tento recept je v našej rodine najobľúbenejší. Nie je veľmi náročný na prípravu a vždy keď sa rozhodnem urobiť túto Texaskú PIZZU , viem Zobraziť celý popisTento recept je v našej rodine najobľúbenejší. Nie je veľmi náročný na prípravu a vždy keď sa rozhodnem urobiť túto Texaskú PIZZU , viem že jedna nestačí ,, ,, popravde ani dve, ani tri,,, je vynikajúca... vyskúšajte !!!

30 minút
príprava
15 minút
na 250 °C

Suroviny

1 PL
240 ml vlažná
1,5 cl
480 g
1/4 kocky ( 1 kocka )
podľa potr.
podľa potr.
podľa potr.
podľa potr.
podľa potr.
podľa potr.
1 ks
pp
pp
pp
pp
pp
pp




Postup

  1. 1

    Zmiešame suroviny,,(múka, voda, ol. olej, droždie, soľ) ,, cesto je pomerne tuhé , je vhodné miesiť ho v domácej pekárničke. Cesto *netreba nechať vykysnúť, hneď po vymiesení je vhodné na prípravu, (ja ho vaľkám úplne na tenučko).

  2. 2

    Rozvaľkané cesto potriem rajčinovým pretlakom do ktorého som pridala 1 čl vegety,oregano,kečup, /cesnak/. A následne naňho ukladáme kuracie prsia nakrájané na kocky, ktoré sme namarinovali sójovou omáčkou, pridali sme vegetu, grilovacie korenie, červenú mletú papriku sladkú a orestovali sme ich na oleji.Dalej na vrch postrúhame tvrdý syr, camembert, posypeme pokrájanými šampinonami, polejeme malým množstvom medu (ja to tak poprskám) a rovnako to urobíme s chilli omáčkou (ja používam značku ABC, na obale sú chilli papričky a rajčiny).

  3. 3

    Pizzu dáme do rozohriatej rúry a pečieme ju pri teplote 250 °C, počas pečenia pizzu vyberieme a polejeme ju malým množstvom smotany na varenie a dáme ďalej zapiecť.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia