Foto: moinka
V týchto skvelých šuhajdách nenájdete stužený tuk, ani laktózu. Napriek tomu sú také neodolateľné, ako tie klasické. Šuhajdy obsahujú vitamíny, vlákninu a inulín.
30 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
5 lyžíc (paleo) |
|
1 lyžica (paleo) |
|
1,5 lyžice (paleo) |
|
1,5 lyžice |
|
1 lyžica |
|
1,5 lyžice |
|
10 lyžíc |
|
200 g |
|
4 lyžice |
|
Postup
-
1
Pomiešame dokopy múky, rum, kokosový olej a vodu.
- 2
Z čokolády a oleja pripravíme nad parou polevu. Na spodok košíčka nalejeme časť polevy. Potom ukladáme časť zmesi a zalievame polevou.
- 3
Nakoniec navrch položíme kúsok vlašského orecha. Uložíme do chladu a necháme stuhnúť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
prípadne cez e-shop: www.symphytum.sk/e-shop/kategorie-produktov/paleo-muka-a...