Foto: gordonko
v ,,diskusie,, včera nájdený recept od ,,Gusto 22 ,, ....tak prečo Zobraziť celý popis v ,,diskusie,, včera nájdený recept od ,,Gusto 22 ,, ....tak prečo ho neskúsiť
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
...všetky suroviny pripravené
-
2
celý kus mäsa opláchneme vložíme do hrnca ( tlakový hrniec ) z vodou , pridáme 5 - 6 guliček nového korenia , 3 - 4 bobkové listy , osolíme a varýme mäso kým nezmekne ..... po hodine bolo ešte ,,tuhé,, tak som ho ceľkovo varil 80 minut
-
3
uvarené mäso necháme vychladnúť a potom ho pokrájame na menšie kúsky .... z vývaru vyberiene koreniny
-
4
.. do vývaru dáme rožky ,aby sa nacucali zčasti ich vymačkáme a rozmrvíme ich do misy na pokrájané mäso
-
5
na rožky najeme vajíčka , nasypeme posekanú petržlenovú vnať, osolíme , okoreníme a všetko toto premiešame
-
6
... nalejeme do pekáča a nezakryté pečieme v trúbe na 180 °C
-
8
... po 45 minutách pečené a pekne nabehnuté
-
9
HOTOVO .... chutí to ......................... aj jazyk som si opalil DOBRÚ CHUŤ
-
10
...a na raňajky plátky strateného kuraťa osmahnuté na panvici
Inak to volské oko nemá chybu, zase som sa niečomu priučila. Pekne ho vysmejem na zelený štvrtok ku špenátiku.
máš dalšie plus..
kebych to plece hned na kocôčky nakrájala-a tak varila-bolo by to chuti mínus..??