Stehienka v slaninkovom župane
Anton Dubický
šéfkuchár Rezortu Drevenice v Terchovej a člen Gourmet klubu, 26. januára 2012
šéfkuchár Rezortu Drevenice v Terchovej a člen Gourmet klubu, 26. januára 2012

Foto: Pravda - Robert Hüttner
Postup
-
1
Mäso vyklepeme vo fólii po obidvoch stranách, vrchnú fóliu odstránime a na vyklepaný plátok dáme syr, tymian, citrónovú kôru a prekryjeme plátkami slaniny.
- 2
Stehná preložíme na zohriatu teflonovú panvicu s olejom, odstránime fóliu a opekáme do prepečenia.
- 3
Podávame so zeleninovým šalátom alebo so zemiakovými hranolčekmi.
- 4
Náš tip: Kuracie kosti nevyhadzujte, môžete si z nich pripraviť chutný vývar, stačí pridať koreňovú zeleninu, cibuľu a bylinky. Môžete ho využiť na prípravu omáčok.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
dnes to idem skusit.urcite to bude dobre!