Steak z lane s hruškovo-cibuľovou omáčkou fotorecept
6
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| 6ks |
|
| 1čl |
|
| podľa svojej chuti |
|
| 2ks |
|
| 2ks |
|
| 1čl |
|
| 250ml |
|
| 6ks |
|
| na ozdobu,ku porcii 1pl |
|
| na obalenie cibule |
|
| 1dl |
|
| 1pl |
|
Postup
-
1
Osolené ,okorenené ľanie steaky poopekáme z oboch strán,až chceme ružovšie tak kračšiu dobu,ale ja nemám rada krvavé,tak som to trošku podusila pod pokrievkou...
-
2
potom som vybrala z hrušky jaderník a cibuľu som pokrájala na menšie kusy a hodila do mixera a zmixovala na kašu pridala,soľ,vegetu
-
3
hruškovo-cibuľovú kašu som dala na pajnicu a dostala do varu ,potom som pridala smotanu a zredukovala som omáčku na hustotu jogurtu a potom dochutila koreninami....
-
4
jednu cubuľu so pokrájala na kolieska a obalila v múke a vypražila...
-
5
pri podávaní som do uvarených zemiakov urobila otvor rúrkou a do neho som naliala omáčku a ozdobila brusnicami a vypraženú cubuľku som prikladala ku steaku...
-
6
dobrú chuť!









Diskusia k receptu