Splynutie chutí fotorecept

klimeczek - fotkaKlimeczek, 15. júla 2015 18:53
Ďalšie recepty »
Splynutie chutí (fotorecept)Foto: klimeczek

Moje večné experimentovanie sa podpísalo aj pod chuťou tohto jedla. Tento recept je čistá improvizácia. A vôbec sa za toho nehanbím - práve naopak! Miesia sa v ňom chute rôznych kontintentov. Na oko to je čosi ázijské, kakaom to pripomína Afriku, vôňou po karí Indiu a stopkatým zelerom to na mňa pôsobí európsky :-) nebojte sa experimetovať s vyskúšajte.

2
porcie
10 min
príprava
20 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Na kokosovom oleji orestujeme horčicové semienko, cibuľu a stonkový zeler. Pridáme korenie garam masala, papriku, kari a krátko orestujeme. Pridáme čínske huby. Zalejeme vývarom. Kratko povaríme. Pridáme bambusové plátky a ananás.

    Splynutie chutí (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Jemne redukujeme. Pridáme kakao, čili a zahustíme jemne solamylom. Dochutíme sójovou omáčkou.

    Splynutie chutí (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Podávame s čínskymi rezancami alebo ryžou.
    Dobrú chuť prajem !!!

    Splynutie chutí (fotorecept) - obrázok 3
Recept je zaradený do tagov:




TOPlist