Foto: hviezdickaz
6
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
1 kg |
|
podľa potreby |
|
podľa potreby |
|
1 ks ( kocka ) |
|
podľa potreby |
|
podľa potreby |
|
( na obalovanie ) |
|
(na podlatie ) |
|
|
Postup
-
1
Bravčové mäso nakrájame na rezne,vyklepeme,osolíme a okoreníme.
-
2
Zmiešame celú kocku bryndze a špenát ( mala som mrazený a dávala som ho tak od oka ).
-
3
Plnku dáme na mäso.
-
4
A stočíme na závitky, uzavrieme ihlicami.
-
5
Závitky obalíme v hladkej múke a narýchlo opražíme.
-
6
Potom ich všetky preložíme,prípadne ešte dochutíme soľou ,korením a paprikou.
-
7
Zalejeme vývarom a dusíme domäkka.
-
8
Podávame s ryžou, opekanými zemiakmi, príp.zeleninovou oblohou.
Diskusia k receptu