Špenátová omeleta so špargľou
Vladimír Greguška
šéfkuchár Horského hotela Mních v Bobrovci, 28. júla 2013
šéfkuchár Horského hotela Mních v Bobrovci, 28. júla 2013
Foto: Robert Hüttner
2
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
5-8 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Z kyslej smotany, majonézy, tzatziki a nadrobno posekanej čerstvej bazalky pripravíme dip. Do špenátu nastrúhame najemno trochu muškátového orecha, osolíme, zalejeme sladkou smotanou a odparíme takmer všetku smotanu.
- 2
Očistenú špargľu uvaríme. Z rozšľahaných osolených vajec urobíme omeletu. Keď je hotová, potrieme ju vyredukovaným špenátom, pokladieme nakrájanú špargľu a zrolujeme.
- 3
Podávame s bazalkovým dipom, ozdobené listom čerstvej bazalky a cherry paradajkami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu