Špagety s mletým mäsom
Špagety s mletým mäsom

Špagety s mletým mäsom

mch1998 - bez fotkymch1998, 24. apríla 2019
Špagety s mletým mäsom
Foto: mch1998

Ahoj . Jednoduchý a rýchly recept, ktorý zaručene bude chutiť každému ❤️

15
porcií
15 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Suroviny

1,5 kg mleté
200 ml
1 PL
2 strúčiky
1 KL
1 KL
podľa chuti
podľa chuti

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Do hrnca dáme trošku olivového oleja. Pridáme mäso a asi 4 minútky restujeme.

    Špagety s mletým mäsom - obrázok 1
  2. 2

    Pridáme - pretlačený cesnak, bazalku, oregano, soľ, mleté čierne korenie (ja som dala aj štipku tymianu). Znova restujeme asi 5 minút.

    Špagety s mletým mäsom - obrázok 2
  3. 3

    Pridáme pretlak a kečup, prikryjeme a 15-20 minút necháme variť.

  4. 4

    Medzi tým si uvaríme špagety klasickou prípravou. Prajem vám krásne varenie a dobrú chuť ❤️❤️❤️

Diskusia k receptu

7 komentárov k receptu
používateľ nemá avatar
plk
Mch1998 - pridajte este na drobno nakrajanu (pripadne nastruhanu) mrkvu a zeler, splechnite kvapku cerveneho vina,, duste este hodinu a mate zjednodusenu verziu bolonskej omacky.
Mimochodom, naozaj to nie je preklep s tym 1,5 kg mesa? Nejako vela sa mi to zda.

Pridaj komentár k receptu: