Špagety s mletým mäsom
Foto: mch1998
Ahoj . Jednoduchý a rýchly recept, ktorý zaručene bude chutiť každému ❤️
15
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do hrnca dáme trošku olivového oleja. Pridáme mäso a asi 4 minútky restujeme.
-
2
Pridáme - pretlačený cesnak, bazalku, oregano, soľ, mleté čierne korenie (ja som dala aj štipku tymianu). Znova restujeme asi 5 minút.
-
3
Pridáme pretlak a kečup, prikryjeme a 15-20 minút necháme variť.
- 4
Medzi tým si uvaríme špagety klasickou prípravou. Prajem vám krásne varenie a dobrú chuť ❤️❤️❤️
Tiež mäsom:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 4
Mimochodom, naozaj to nie je preklep s tym 1,5 kg mesa? Nejako vela sa mi to zda.
ČO JE NA TOM ZLÉ? JA TO ROBÍM PODOBNE AKO TVOJ TATKO, LEN SI K TOMU PRIDÁM EŠTE NA KOLIESKA NAKRÁJANÚ KYSLÚ UHORKU... :-)
Este treba pridať červenú papriku a cibuľu na mäso.
Ja som to dala do kopy.
Dobrý nápad s tou zeleninou a mne sa tiež nezdá váha mäsa... podľa mňa stačí 500g