7
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
90 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| 1 kg |
|
| 250 g čerstvé |
|
| 1 ks |
|
| 1 ks |
|
| 3 ks |
|
| 3 ks |
|
| 4 porcie |
|
| 1 ČL |
|
| podľa potreby |
|
| 1 ČL |
|
| 1 PL |
|
| 1 ks |
|
| 7 dl |
|
| podla potreby na posypanie strúhaný |
|
| 2 PL |
|
| 1 ČL |
|
Postup
-
1
na oleji poprazime cibulu, pridame nakrajane a umyte bravcove maso, pridame predvarene nakrajane huby, feferonky a cesnak a trocha asi 10 min smazime bez vody, kym nam maso nepusti trocha stavy, okorenime sol, cierne korenie, cervena paprika, podla chuti
-
2
ak maso pustilo stavu tak pridame vodu a sklicko leca, premiesame, pridame zeleninovy bujon a talianske susene bylinky ako koreniny, ja som pridal aj bobkovy list a majoran, kecup podla chuti a dusime asi hodinku a viac, podla potreby, aby bolo maso makke
-
3
medzi tym si uvarim spagety, ak je uz maso makke, zahustim to mukou zmiesanou s vodou, na tanier si podame spagety, na vrch pridame uvarenu zmes a posypeme struhanym parmezanom, ja si pridavam aj kecup , najradsej to mam na druhy den









Diskusia k receptu