Všetko mäso umyjeme,nakrájame na rezance a dáme na horúci olej.Pridáme cibuľku,šampiňóny a všetko dusíme.Spravíme si klasické zemiakové placky Po upečení ich plníme mäsovou Zobraziť celý popisVšetko mäso umyjeme,nakrájame na rezance a dáme na horúci olej.Pridáme cibuľku,šampiňóny a všetko dusíme.Spravíme si klasické zemiakové placky Po upečení ich plníme mäsovou plnkou.Podávame na teplom tanieri.Ako príloha šalát, rôzna zelenina
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
mäso umyjeme,pokrájame na rezance a dáme na horúci olej pridáme cibuľku,šampiony posolíme a dusíme.
- 2
Spravíme klasika zemiakové placky a plníme uduseným mäskom.Príloha podľa fantázie
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu