Foto: klimeczek
Vynaliezavisť je úžasná pretože keď ju máte môžte tvoriť. Aj z toho čo ponúkajú zásoby. Polievky som už ako malý chlapec vnímal ako samostatne Zobraziť celý popisVynaliezavisť je úžasná pretože keď ju máte môžte tvoriť. Aj z toho čo ponúkajú zásoby. Polievky som už ako malý chlapec vnímal ako samostatne jedlo nie ako súčasť celého obeda. A v podstate do dnes si to myslím. Pretože fakt výdatná a chutná polievka je samostatným jedlom úplne v pohode. Milujem farby a keď sa to v miske či na tanieri "jaší"
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na panvici si na masle orestujeme na rezance nakrajanú koreňovú zeleninu a ružičky brokolice.
-
2
Pridáme zemiaky, kaleráb, červenú šošovicu alebo hrstkivú zmes. Podlejeme vodou pridáme cibuľu a varíme. Pridáme opečenú mletú papriku s cesnakom a na rezance nakrájanú žltú kápiu. Ešte chvíľu povaríme. Pridáme slnečnicové jadierka opečené.
-
3
Dochutíme soľou korením a majoránkou. Dobrú chuť prajem!
Diskusia k receptu