Plnené šampiňóny

Šampiňóny plnené bryndzou

Autor receptu: skatulka

Od malička mám problém či ide o šampiňóny alebo šampióny, lebo práve tak sme ich my ako deti volali. A dokonca kedysi aj vlastnoručne zbierali. Tieto sú však z obchodu, naplnené bryndzou, ktorú môžem na všetky spôsoby.

30 minút
príprava
15 minút
na 200 °C

Suroviny

Postup

  1. Šampiňóny si vydlabeme a vydlabané vnútro pokrájame na menšie časti.
  2. Na oleji speníme cibuľku, pridáme pokrájanú zelenú a červenú papriku (alebo inú ľubovoľnú zeleninu).
  3. Necháme trošku vychladnúť a primiešame bryndzu.
  4. Pripravenou zmesou plníme šampiňóny. Pečieme na 200°C asi 15 minút.