Šampiňónovo-slaninkový quiche lorraine

Peter Kulhány
šéfkuchár a majiteľ Bistra Smartfood v Banskej Bystrici, 8. októbra 2013
Šampiňónovo-slaninkový quiche lorraine
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
6
porcií
16 minút
príprava
30 minút
na 180 °C

Suroviny

Cesto:
200 g
100 g
1 ks
Plnka:
150 g
150 g
80 g
4 ks
100 g
100 g




Postup

  1. 1

    Cesto: Všetky suroviny spolu dobre premiešame a necháme odležať 30 minút. Po odležaní rozvaľkáme a vystelieme okrúhlu formu, do ktorej vylejeme rozmiešanú plnku a spolu pečieme 30 minút na 180 °C.

  2. 2

    Plnka: Všetky suroviny dobre premiešame a na záver pridáme orestovanú slaninku.

  3. 3

    Quiche podávame vlažný s čerstvým natrhaným šalátom.

Diskusia k receptu

odile304
Urcite chutny, ale nie "Lorraine". Quiche lorraine je len so slaninkou.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia