Šampiňónovo-slaninkový quiche lorraine
Peter Kulhány
šéfkuchár a majiteľ Bistra Smartfood v Banskej Bystrici, 8. októbra 2013
šéfkuchár a majiteľ Bistra Smartfood v Banskej Bystrici, 8. októbra 2013
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
6
porcií
porcií
16 minút
príprava
príprava
30 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Cesto: Všetky suroviny spolu dobre premiešame a necháme odležať 30 minút. Po odležaní rozvaľkáme a vystelieme okrúhlu formu, do ktorej vylejeme rozmiešanú plnku a spolu pečieme 30 minút na 180 °C.
- 2
Plnka: Všetky suroviny dobre premiešame a na záver pridáme orestovanú slaninku.
- 3
Quiche podávame vlažný s čerstvým natrhaným šalátom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu