Zeleninový šalát
Zeleninový šalát

Šalát z reďkovkovej vňate

habibitaste - bez fotkyhabibitaste, 2. septembra 2018

Ak máte čerstvú červenú reďkovku, určite vyskúšajte dať do šalátu aj jej vňať. Výsledok je veľmi chutný a samozrejme zdravý :-)

10 minút
príprava

Suroviny

1 zväzok
1 zväzok (červená)
2 ks
5 ks
5 lístkov
1 ČL
2 PL
2 PL
1/4 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zeleninu si umyjeme, nakrájame a dáme do misky. Zo zvyšných surovín si pripravíme dresing a zalejeme ním šalát. Dobre premiešame a podávame. Dobrú chuť!

Diskusia k receptu

2 komentáre k receptu
V poslednom období používam vňate do šalátov taktiež. Aj z reďkvičky. Je to skutočne výborné. Najmä s kyslou smotanou, ale aj s jogurtom môže byť. Tvoj vyzerá super....
Robil som s malymi zmenami. Vnat som nakrajal na jemno, pridal som na tenko nakrajanu cervenu cibulu, med nahradil sladkym japonskym octom. Kde som spravil chybu mal som len thajsku bazalku a ta prerazala chutou. Nabuduce bez bazalky . Cheers




Pridaj komentár k receptu: