Šalát z jarnej zeleniny s baby mozzarellou
Marcel Ihnačák
executive chef hotela Double Tree by Hilton v Bratislave, 17. mája 2012
executive chef hotela Double Tree by Hilton v Bratislave, 17. mája 2012
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Všetku zeleninu očistíme, obvaríme v osolenej vode. Na panvicu nalejeme extra panenský olivový olej, pridáme nadrobno nasekaný cesnak a čili, mierne osmažíme, pridáme zeleninu, zľahka prehodíme, ochutíme soľou a čiernym korením.
- 2
Na záver pridáme guľôčky mozzarelly.
- 3
Hotový šalát pokvapkáme extra panenským olivovým olejom a balzamikom. Posypeme žeruchou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu