Šalát z cukín na grécky spôsob

redakcia - fotkaredakcia, 14. septembra 2009
4
porcie
15 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

0,5 kg
250 g
2 PL
250 ml
1/2 ks
1 ks
1 KL
2 ks
3-4 plátky
1 KL




Postup

  1. 1

    Cukiny a cibuľky očistíme, umyjeme a pokrájame. Opečieme dozlata a primiešame olivový olej, víno, citrónovú šťavu, tymian, rozmarín, cesnak, plátky citrónu, bobkový list, semiačka koriandra, soľ a spolu dusíme asi 5 minút.

  2. 2

    Nakoniec dochutíme čerstvo zomletým korením a 3 – 4 PL posekanej petržlenovej vňate.

  3. 3

    Šalát podávame vlažný.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia