Foto: dorisa
Recept ma nadchol, vyskúšala som ho. Je to naozaj rýchla príprava a v jednom hrnci.
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
1 ks, sterilizovaná(konzerva) |
|
2 ks |
|
2 ks, čerstvá |
|
750 g |
|
2 PL |
|
500 ml, z kocky(alebo čerstvý) |
|
1 ks |
|
2 ks (á 150g) |
|
4 PL, nasekana(sušená) |
|
|
|
|
Postup
-
1
Pripravíme si suroviy na tento rýchly pokrm.
-
2
Cibuľu, mrkvu, a zemiaky ošupeme a nakrájame nadrobno. Nakrájame pór,aj klobásku na kolieska.
-
3
Na rozpálenom olivovom oleji speníme cibuľu a mrkvu.
-
4
Pridáme zemiaky, zalejeme vývarom a pomaly zakryté varíme(10 min.) Potom pridáme aj očistený por nakájaný na kolieska a klobásku, tiež na kolieska,varíme(5min.)
-
5
Nakoniec, tesne pre ukončením varenia pridáme sterelizovanú bielu fazuľu,a petržlenovú vňať.
-
6
Ako obmenu možeme použiť aj 250g mletého mäsa upraveného na oleji s mletou červenou paprikou a potom stačí pridať len jednu klobásu.
Diskusia k receptu