Slaný koláč s fetou
Slaný koláč s fetou

Rýchle veľkonočné raňajky

archaa - fotkaarchaa, 1. apríla 2017
Rýchle veľkonočné raňajky
Foto: archaa

Skvelé bleskové raňajky pre šibačov a nielen pre nich.

2
porcie
10 minút
príprava
15-20 minút
na 180 °C

Suroviny

250 g hotové
200 g
1/2 zväzku čerstvý
1/2 zväzku čerstvá
Na potretie:
1 ks
Na posypanie:

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Najprv si pripravíme plnku zmiešaním feta syru s posekanými bylinkami.

  2. 2

    Lístkové cesto vyváľame na plát a do stredu navrstvíme plnku. V strede cesto pozdĺžne rozdelíme na dva diely. Každý osobitne zrolujeme do rolády a následne do tvaru venca.

  3. 3

    Vence preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie, potrieme rozšľahaným vajíčkom, posypeme sezamom a vložíme do rúry, kde ich pri 180 stupňoch upečieme dozlata.

  4. 4

    Necháme chvíľu vychladnúť a podávame s čajom...

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
... vyborny rcp - robim casto bud 2 slimakov alebo jeden velky... a kazdemu chuti, moc...
1x archaa