Rýchlá pochúťka z kuracích stehien (na spôsob zajaca)
Foto: js9mxd
Keď boli deti malé nechceli jesť zajačie mäso (že je to ako mačka), tak som vyskúšal zajaca vykostiť a skúšal som rôzne spôsoby prípravy. Zobraziť celý popisKeď boli deti malé nechceli jesť zajačie mäso (že je to ako mačka), tak som vyskúšal zajaca vykostiť a skúšal som rôzne spôsoby prípravy. Teraz nemám zajačinu, tak som na taký spôsob skúsil urobiť kuracie stehná. Skúste a uvidíte.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie stehná vykostíme, pokrájame na kocočky alebo slížiky, pridáme korenie, soľ, rascu, vegetu, sójovú omáčku, worcesterskú omáčku zamiešame. Necháme stáť aspoň hodinu v chlade.
-
2
Cibuľu pokrájame a dáme opiecť na masť
-
3
Odstáte mäso dáme prudko opiecť cca 5 minut.
-
4
Pred koncom pridáme kečup , horčicu a necháme ešte prejsť varom.
-
5
Netreba to prehnať s dusením a dodržať 5 minút, potom je to fakt pochúťka. Dobrú chuť.
Diskusia k receptu