Rýchlá pochúťka z kuracích stehien (na spôsob zajaca)

Autor receptu: js9mxd

Keď boli deti malé nechceli jesť zajačie mäso (že je to ako mačka), tak som vyskúšal zajaca vykostiť a skúšal som rôzne spôsoby prípravy. Teraz nemám zajačinu, tak som na taký spôsob skúsil urobiť kuracie stehná. Skúste a uvidíte.

2
porcie
15 minút
príprava
7 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Kuracie stehná vykostíme, pokrájame na kocočky alebo slížiky, pridáme korenie, soľ, rascu, vegetu, sójovú omáčku, worcesterskú omáčku zamiešame. Necháme stáť aspoň hodinu v chlade.
  2. Cibuľu pokrájame a dáme opiecť na masť
  3. Odstáte mäso dáme prudko opiecť cca 5 minut.
  4. Pred koncom pridáme kečup , horčicu a necháme ešte prejsť varom.
  5. Netreba to prehnať s dusením a dodržať 5 minút, potom je to fakt pochúťka. Dobrú chuť.