Rybie fašírky

Autor receptu: jackguelina2

Je to môj vlastný recept a toto jedlo pripravujem,keď mám čerstvé ryby,najlepšie sa hodí kapor.

8
porcií
90 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Kapra očistíme,vypitváme a zbavíme kože.Narežeme ho pozdĺž chrbtice a potom oddelíme mäso od tých najväčších kostí/malé kostičky ypsilonky nevadia,tie sa zomelú/.
  2. Potom mäso,slaninu,cibuľu,cesnak,petržlenovú vňať a rožky zomelieme na mäsovom mlynčeku.
  3. Do zomletej zmesi pridáme celé vajcia,soľ,korenie,rascu a vegetu .Všetko dobre premiešame,vytvarujeme malé fašírky,obalíme v strúhanke a vysmážame v rozohriatom oleji.
  4. Vhodná príloha je zemiaková kaša a hlávkový šalát.