Rybacia nátierka s opečeným toastom

thedrunkchef - fotkathedrunkchef, 1. apríla 2012

Moja najobľúbenejšia...

5 minút
príprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Cibuľu nasekáme úplne najemno a poriadne vymiešame s ostatnými ingredienciami. Horčice stačí jedna kávová lyžička a cesnaku prelisujeme strúčik.

  2. 2

    Toastový chlieb si opečieme na sucho.

Diskusia k receptu

violetacamorova
rybaciu pomazánku robievam takmer každý týždeň, je to vďačné papanie aj tvoja vyzerá chutne na tých toustoch....
rybarkuchar
Ja pridávam ešte po 1 až 2 PL tatarky a kečupu. Potom to rozšľahám mixerom na penu.
medovnicek
rybaciu sme mali práve v nedeľu k raňajkám, ale v mojej nebola horčica a cesnak, na budúce vyskúšam tvoju verziu, veľmi pekná fotečka
marienka44
@Thedrunkchef ,ja by som sa prihovarala viac za klasicke maslo, ale aj tato moze byt dobra, len pomery primesí nie su napisane. Zrejme kazdy podla seba. :-)
garanco
Robievam dosť často, no s maslom. Na tých hriankach sa mi veĺmi páči, musí byť chutná. Skús pridať aj za hrsť ovsených vločiek, pekne vsiaknu olej zo sardiniek.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia