Ryba v jogurtovej omáčke

Ryba v jogurtovej omáčke

Autor receptu: shanshi

10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Rybie filé umyjeme a trochu vysušíme. Cesnak a cibuľu ošúpeme a najemno nasekáme.
  2. Na panvici rozpálime olej a cibuľu s cesnakom osmažíme. Pridáme koriander, rascu, zázvor, kurkumu a Sambal Oelek (pasta z čili papričiek a soli). Za stáleho miešania krátko opečieme a zalejeme jogurtom. Znížime teplotu a filé vložíme do omáčky na 7-8 minút, až kým budú ryby hotové. Nevaríme dlhšie, ako je nevyhnutné, pretože omáčka sa pri dlhom varení začne zrážať!
  3. Shan'shi Tip: Jedlo sa môžete podávať s ryžou a šalátom alebo zeleninou.