Rucola šalát s avokádom, mangom a cherry paradajkami
Foto: miskamm
je to zaujímavá kombinacia avokáda a manga, poprípade kuracieho mäsa, ale velmi chutná kombinácia ...
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Horčicu, citrónovu a pomarančovú šťavu zmiešame, pridáme olivový olej, soľ a korenie. dresing necháme chvílku odstat.
- 2
Rucolu dobre umyjeme a zľahka osušíme. Cherry paradajky umyjeme a prekrojíme na polovice alebo štvrťky, podľa veľkosti. Avokado prekrojíme, kôstku odstránime a nakrájame na kocky, šupku odstránime. Mango nakrojíme pozdĺž kôstky. Odstránime šupku a nakrájame na kocky. ak máte radi aj mäsko, tak postupujeme nasledovne. Kuracie mäso nakrájame na väčšie kúsky a opražíme na oleji. Osolíme a okoreníme.
- 3
Dressing pridáme pred konzumáciou k umytému šalátu, avokádu, mangu a paradajkám. Pridáme opražené kuracie mäso a zľahka premiešame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu