Rucola šalát s avokádom, mangom a cherry paradajkami
Autor receptu: miskamm
je to zaujímavá kombinacia avokáda a manga, poprípade kuracieho mäsa, ale velmi chutná kombinácia ...
3-4 porcie |
10 minút príprava |
3-5 minút tepelná úprava |
Postup
- Horčicu, citrónovu a pomarančovú šťavu zmiešame, pridáme olivový olej, soľ a korenie. dresing necháme chvílku odstat.
- Rucolu dobre umyjeme a zľahka osušíme.
Cherry paradajky umyjeme a prekrojíme na polovice alebo štvrťky, podľa veľkosti.
Avokado prekrojíme, kôstku odstránime a nakrájame na kocky, šupku odstránime.
Mango nakrojíme pozdĺž kôstky. Odstránime šupku a nakrájame na kocky.
ak máte radi aj mäsko, tak postupujeme nasledovne.
Kuracie mäso nakrájame na väčšie kúsky a opražíme na oleji. Osolíme a okoreníme.
- Dressing pridáme pred konzumáciou k umytému šalátu, avokádu, mangu a paradajkám. Pridáme opražené kuracie mäso a zľahka premiešame.