Rolovaný pstruh s mrkvou a so špenátom

Marián Filo
majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Afrodita v Čereňanoch, 16. februára 2021
Rolovaný pstruh s mrkvou a so špenátom
Foto: Pravda - Robert Hüttner

Suroviny

8 filiet
4 ks uvarenéá
200 g
100 g
400 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mrkvu očistíme a uvaríme. Filety osolíme a okoreníme a pokvapkáme citrónovou šťavou. Rozložíme na ne špenát, naň dáme uvarenú mrkvu a zrolujeme.

  2. 2

    Zrolované filety poukladáme na potravinársku fóliu a zviažeme, aby si zachovali tvar. Potom zabalíme do alobalu a vložíme do vriacej vody. Varíme 15 až 20 minút.

  3. 3

    Ako prílohu podávame varené zemiaky s maslom a makom a varenú špargľu.

Recept je zaradený do kategórií:
Ryby, Ryby sladkovodné, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Varené

Diskusia k receptu