Rolovaný pstruh s mrkvou a so špenátom
Marián Filo
majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Afrodita v Čereňanoch, 16. februára 2021
majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Afrodita v Čereňanoch, 16. februára 2021
Foto: Pravda - Robert Hüttner
Postup
-
1
Mrkvu očistíme a uvaríme. Filety osolíme a okoreníme a pokvapkáme citrónovou šťavou. Rozložíme na ne špenát, naň dáme uvarenú mrkvu a zrolujeme.
- 2
Zrolované filety poukladáme na potravinársku fóliu a zviažeme, aby si zachovali tvar. Potom zabalíme do alobalu a vložíme do vriacej vody. Varíme 15 až 20 minút.
- 3
Ako prílohu podávame varené zemiaky s maslom a makom a varenú špargľu.
Tiež pstruh:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu