Rolovaný pstruh s mrkvou a so špenátom
			   Marián Filo
majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Afrodita v Čereňanoch, 16. februára 2021
		   
		   majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Afrodita v Čereňanoch, 16. februára 2021

Foto: Pravda - Robert Hüttner
Postup
- 
                                                    1
                                                    Mrkvu očistíme a uvaríme. Filety osolíme a okoreníme a pokvapkáme citrónovou šťavou. Rozložíme na ne špenát, naň dáme uvarenú mrkvu a zrolujeme. 
- 2
Zrolované filety poukladáme na potravinársku fóliu a zviažeme, aby si zachovali tvar. Potom zabalíme do alobalu a vložíme do vriacej vody. Varíme 15 až 20 minút. 
- 3
Ako prílohu podávame varené zemiaky s maslom a makom a varenú špargľu. Tiež pstruh:
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2





 
 


Diskusia k receptu