Tento recept mám z televízie .U nás dom je obľubeny .
porcií
príprava
na 220 °C
Postup
-
1
Bravčové mäso si rozrežeme na väčšie pláty ,naklepeme .Potrieme prelisovaným cesnakom ,osolíme ,okoreníme ,posypeme čer.sladkou paprikou .
- 2
Zemiaky na jemno nastrúhame ,necháme 15min. odstáť ,prebytočnú vodu odstanime cez utierku.Pridáme na jemno nakrajanu cibuľu , hladkú muku ,vajce a olej.Dobre premiešame a navrstvíme na pripravene pláty mäsa .Opatrne zrolujeme a zviažeme potravinárskou niťou. Osolíme, na poukladáme plátky slaniny . Preložime na vymastený pekač ,podlejeme vodou,zakryjeme alobalom .Dáme do vyhriatej rúry .
- 3
Pečieme 30min . potom dáme preč alobal a pečieme ešte cca 15min. dovtedy kým mäso nieje červené. Podávame zo zemiakovou kašou .
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu