Rezančeky na dijonskej horčici (fotorecept)

Autor receptu: hviezdickaz

6
porcií
15 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Na oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu,orestujeme na rezance nakrájané mäso,osolíme,okoreníme a posypeme mletou červenou paprikou.
  2. Pridáme dijonskú horčicu a poriadne rozmiešame.
  3. Pridáme sterilizované lečo,premiešame. Ak treba,podlievame vývarom a necháme dusiť cca 1 hod.,kým nie je mäso mäkké. Na konci ho môžme ešte dochutiť horčicou a prelisovaným cesnakom.
  4. Medzitým si očistíme zemiaky,nakrájame ich a predvaríme cca 10 min.
  5. Potom ich dáme zapiecť do rúry - osolíme ich a posypeme mletou rascou.A tiež si pripravíme dusenú ryžu.
  6. Podávame s opekanými zemiakmi,ryžou a zeleninovou oblohou.