Foto: oco
Kuracie ražničí v hrnci vzniklo ako podnet na eintopf recept .
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Všetky suroviny pokrájame.Na obrázku je len časť na ukážku.
-
2
Na troche oleje dáme opiecť slaninu,keď sa smaží pridáme kuracie prsia.
-
3
Opečené kuracie mäso a slaninku vyberieme a do základu dáme cibuľu a pór a dusíme .
-
4
Pridáme späť kuracie prsia aj so slaninku okoreníme grilovacím korením a osolíme ,zamiešame ,pridáme trochu teplej vody a po chvíli nakrájanú klobásku aj pečienku.
-
5
Všetko pod pokrývkou dusíme do polomäkká,potom pridáme paradajky,posypeme oreganom
-
6
Pridáme zemiaky zmiešane so soľou a drvenou rascou.
-
7
Dusíme prikryté kým zemiaky nezmäknú približne 20 minút ,závisí to od hrúbky nakrájaných zemiakov.Dobrú chuť.
Diskusia k receptu