Ražniči v hrnci (fotorecept)

Autor receptu: oco

Kuracie ražničí v hrnci vzniklo ako podnet na eintopf recept .

4
porcie
15 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Všetky suroviny pokrájame.Na obrázku je len časť na ukážku.
  2. Na troche oleje dáme opiecť slaninu,keď sa smaží pridáme kuracie prsia.
  3. Opečené kuracie mäso a slaninku vyberieme a do základu dáme cibuľu a pór a dusíme .
  4. Pridáme späť kuracie prsia aj so slaninku okoreníme grilovacím korením a osolíme ,zamiešame ,pridáme trochu teplej vody a po chvíli nakrájanú klobásku aj pečienku.
  5. Všetko pod pokrývkou dusíme do polomäkká,potom pridáme paradajky,posypeme oreganom
  6. Pridáme zemiaky zmiešane so soľou a drvenou rascou.
  7. Dusíme prikryté kým zemiaky nezmäknú približne 20 minút ,závisí to od hrúbky nakrájaných zemiakov.Dobrú chuť.