Ražniči v hrnci (fotorecept)
Autor receptu: oco
Kuracie ražničí v hrnci vzniklo ako podnet na eintopf recept .
4 porcie |
15 minút príprava |
45 minút tepelná úprava |
Postup
- Všetky suroviny pokrájame.Na obrázku je len časť na ukážku.
- Na troche oleje dáme opiecť slaninu,keď sa smaží pridáme kuracie prsia.
- Opečené kuracie mäso a slaninku vyberieme a do základu dáme cibuľu a pór a dusíme .
- Pridáme späť kuracie prsia aj so slaninku okoreníme grilovacím korením a osolíme ,zamiešame ,pridáme trochu teplej vody a po chvíli nakrájanú klobásku aj pečienku.
- Všetko pod pokrývkou dusíme do polomäkká,potom pridáme paradajky,posypeme oreganom
- Pridáme zemiaky zmiešane so soľou a drvenou rascou.
- Dusíme prikryté kým zemiaky nezmäknú približne 20 minút ,závisí to od hrúbky nakrájaných zemiakov.Dobrú chuť.