Quinoa s baklažánom a tuniakom

ryzasos - fotkaRyža SOS, 24. júna 2024. Komerčný recept.
Quinoa s baklažánom a tuniakom
Foto: ryzasos

Jednoduchý a rýchly šalát z quinoy, baklažánu a tuniaka. Ideálny obed na horúce letné dni so SOS Quinoa.

1-2
porcia
5 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

100 g
70 g
1 ks
2 strúčiky
1 konzerva (vo vlastnej šťave)
 čerstvá




Postup

  1. 1

    Quinou uvarte podľa návodu na oable.

  2. 2

    Nechajte vychladnúť a medzitým si na panvici s olivovým olejom osmahnite na jemno nakrájanú cibuľu a cesnak spolu s baklažánom.

  3. 3

    Restujte, kým baklažán nebude uvarený.

  4. 4

    Potom zmiešajte s quinoou, scedeným tuniakom a ozdobte na jemno nasekanou petržlenovou vňaťou, soľou a čiernym korením.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia