Quinoa s baklažánom a tuniakom
Foto: ryzasos
Jednoduchý a rýchly šalát z quinoy, baklažánu a tuniaka. Ideálny obed na horúce letné dni so SOS Quinoa.
1-2
porcia
porcia
5 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Quinou uvarte podľa návodu na oable.
- 2
Nechajte vychladnúť a medzitým si na panvici s olivovým olejom osmahnite na jemno nakrájanú cibuľu a cesnak spolu s baklažánom.
- 3
Restujte, kým baklažán nebude uvarený.
- 4
Potom zmiešajte s quinoou, scedeným tuniakom a ozdobte na jemno nasekanou petržlenovou vňaťou, soľou a čiernym korením.
Tiež quinoa:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu