Pudingový koláč so smotanou
Foto: Mirecsc
8
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
30 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Žĺtky vymiešame s cukrom, pridáme olej, vodu, vanilkový cukor, múku, prášok do pečiva, sneh z bielkov. 2/3 cesta vylejeme na vymastený a pomúčený plech. Do zvyšnej časti primiešame kakao a vylejeme cik–cak na cesto.
- 2
Uvaríme puding a ešte horúci vylejeme cik-cak na nepečené cesto. Koláč upečieme pri 180 °C.
- 3
Na upečený horúci koláč vylejeme kyslú smotanu vymiešanú s cukrom. Navrch postrúhame čokoládu. Necháme stuhnúť na chladnom mieste.
Tiež pudingový koláč:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Tak je pravda, že fotka nie je zaostrená, ale koláčik vyzerá veľmi chutne. :-) A rýchlovka, zajtra urobím :-)