Prívarok z červenej šošovice a batatov
Milan Kovalčík
šéfkuchár a spolumajiteľ reštaurácie Fabrika v Poprade, 25. septembra 2019
šéfkuchár a spolumajiteľ reštaurácie Fabrika v Poprade, 25. septembra 2019
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Cibuľu, cesnak, zázvor očistíme a nakrájame na malé kocky. Všetko orestujeme na rozohriatom olivovom oleji, pridáme na kocky nakrájané bataty, červenú šošovicu a karí.
- 2
Restujeme 1–2 minútky a podlejeme vývarom, pridáme mletý koriander a varíme asi 12 minút. Hotový prívarok podávame s bielym jogurtom.
Tiež Šošovicový prívarok:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu