Šošovicový prívarok
Šošovicový prívarok

Prívarok z červenej šošovice a batatov

Milan Kovalčík
šéfkuchár a spolumajiteľ reštaurácie Fabrika v Poprade, 25. septembra 2019
Prívarok z červenej šošovice a batatov
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

400 g
250 g
1 ks
2 strúčiky
15 g čerstvý
50 ml
700 ml
1/4 PL
1/2 PL
100 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cibuľu, cesnak, zázvor očistíme a nakrájame na malé kocky. Všetko orestujeme na rozohriatom olivovom oleji, pridáme na kocky nakrájané bataty, červenú šošovicu a karí.

  2. 2

    Restujeme 1–2 minútky a podlejeme vývarom, pridáme mletý koriander a varíme asi 12 minút. Hotový prívarok podávame s bielym jogurtom.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: