Prírodné rezne talianske

peter64 - fotkapeter64, 16. marca 2011

Suroviny

500 g
3 PL
1 ks
50 g
250 g
1 strúčik
 naberačka
 zelená
30 g
10 g




Postup

  1. 1

    Očistené bravčové stehno narežeme na rezne,opečieme sprudka na oleji a preložíme na tanier.Do oleja dáme posekanú cibuľu, soľ, pokrájanú šunku, speníme do ružova.Nakrájané rajčiaky na kolieska a dáme na cibuľu podusiť.Pridáme sekaný cesnak, opečené rezne a na miernom ohni dusíme.Občas podlejeme troškou vývaru.Mäkké rezne vyberieme, do výpeku dáme sekaný petržlen,zaprašíme múkou, opražíme a rozriedime vývarom.Krátko povaríme a zjemníme čerstvým maslom.Rezne vložíme naspäť a prehrejeme..Podávame so špagetami.

Diskusia k receptu

adrianal
Nemala som sunku, ako nahradu som dala anglicku slaninu, a ta vona, hmmm...Ako prilohu som miesto spagiet dala varenu ryzu plus zemiakove kroketky, a masko uz na tanieri posypala struhanym syrom. Ludia, jedna delikatesa!!! aj chlapa hladosa zasyti :-) odteraz robievam castejsie:-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia