Prepeličie prsičká na šaláte Coleslaw fotorecept
Roman Horváth
šéfkuchár Alexandra Šport hotela v Púchove, 27. mája 2011
šéfkuchár Alexandra Šport hotela v Púchove, 27. mája 2011
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Kapustu najemno nastrúhame, posolíme a necháme chvíľu postáť, aby zmäkla a vytiekla z nej šťava.
- 2
Mrkvu tiež nastrúhame, cibuľu najemno pokrájame a primiešame ku kapuste.
- 3
Pripravíme si zálievku, ochutíme roztlačeným cesnakom, všetko premiešame a servírujeme s nakrájanými prepeličími prsičkami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Avsak je velmi dolezite a potrebne aby sa nechal niekolko hodin v marinade pred samotnym papkanim, pretoze iba vtedy sa vsetky suroviny spoja dokopy.
Na rozdiel od inych zeleninovych salatov Nikdy sa nerobi narychlo ako trebarz "Caesar salad".