Rybacia polievka
Rybacia polievka

Polievka z rýb

Michal Takács a Christián Betka
z reštaurácie Fou Zoo v Bratislave, 31. októbra 2019
Polievka z rýb
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie

Suroviny

1,6 l
150 g
120 g
60 g
180 g (tri druhy - losos, tuniak, hamachy)
20 g
80 g
60 g
60 g
10 g
10 g




Postup

  1. 1

    Uvarené rezance dáme do misky a pridáme na hrubšie rezance nakrájanú okrúhlicu. Na panvici s troškou olivového oleja osobitne ugrilujeme huby shiitake, krevety, kalmáre, ryby a vložíme do misky k rezancom.

  2. 2

    Potom pridáme nakrájanú červenú cibuľku a pažítku a zalejeme horúcim rybacím vývarom, ktorý sme pripravili deň vopred pomalým varením. Tesne pred podávaním pridáme čili olej a koriandrový olej.

Diskusia k receptu