Polievka z rýb
Michal Takács a Christián Betka
z reštaurácie Fou Zoo v Bratislave, 31. októbra 2019
z reštaurácie Fou Zoo v Bratislave, 31. októbra 2019
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
Suroviny
1,6 l |
|
150 g |
|
120 g |
|
60 g |
|
180 g (tri druhy - losos, tuniak, hamachy) |
|
20 g |
|
80 g |
|
60 g |
|
60 g |
|
10 g |
|
10 g |
|
|
Postup
-
1
Uvarené rezance dáme do misky a pridáme na hrubšie rezance nakrájanú okrúhlicu. Na panvici s troškou olivového oleja osobitne ugrilujeme huby shiitake, krevety, kalmáre, ryby a vložíme do misky k rezancom.
- 2
Potom pridáme nakrájanú červenú cibuľku a pažítku a zalejeme horúcim rybacím vývarom, ktorý sme pripravili deň vopred pomalým varením. Tesne pred podávaním pridáme čili olej a koriandrový olej.
Tiež rybacia polievka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu