Polievka z diviny s hubami

redakcia - fotkaredakcia, 2. októbra 2009
4
porcie
20 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

250 g
150 g
100  g
100 g
40 g
40 g
1 ks
2 strúčiky
1,5 l
2 zrnká
2 zrnká




Postup

  1. 1

    Mäso vložíme do studenej vody, osolíme, pridáme celé čierne a nové korenie, očistenú cibuľu a cesnak. Uvaríme domäkka. Zemiaky a koreňovú zeleninu očistíme, umyjeme, nakrájame na malé kúsky a pridáme do polievky.

  2. 2

    Očistené huby nakrájame na tenké plátky, opražíme na masti, dáme do polievky a všetko spolu dovaríme.

  3. 3

    Do uvarenej polievky zamiešame nastrúhaný údený syr, prípadne nastrúhanú polovicu krajca čierneho chleba.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia