4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    Mäso vložíme do studenej vody, osolíme, pridáme celé čierne a nové korenie, očistenú cibuľu a cesnak. Uvaríme domäkka. Zemiaky a koreňovú zeleninu očistíme, umyjeme, nakrájame na malé kúsky a pridáme do polievky. 
- 2
Očistené huby nakrájame na tenké plátky, opražíme na masti, dáme do polievky a všetko spolu dovaríme. 
- 3
Do uvarenej polievky zamiešame nastrúhaný údený syr, prípadne nastrúhanú polovicu krajca čierneho chleba. 
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2






 
                                                        
                                                     
 


Diskusia k receptu