Foto: marianne
Urodilo sa toľko strukovej fazule, že až. Porozdávala som a ešte jej je furt a stále dosť.. Zaváranú na sladko - kyslo nikto doma nechce. Zobraziť celý popisUrodilo sa toľko strukovej fazule, že až. Porozdávala som a ešte jej je furt a stále dosť.. Zaváranú na sladko - kyslo nikto doma nechce. Tak z nej varím, čo to dá. Recept na cesto som čiastočne vygooglila, čiastočne si prispôsobila. Zaprášilo sa.
porcií
na 180 °C
Postup
-
1
Na oleji orestujeme pokrájanú cibuľu a cesnak na plátky. Pridáme pokrájanú zelenú fazuľku, orestujeme spolu. Pridáme pretlak, oregáno, soľ, korenie a podlejeme vodou. Uvaríme hustú omáčku. Necháme vychladnúť.
-
2
Všetky suroviny na cesto vypracujeme, necháme na hodinku odležať. Rozdelíme na dve časti. S cestom sa trošku horšie pracuje, ale odporúčam ho rovno vyválkať na pečiacom papieri a potom šup aj s papierom na plech, Ide to easy-peasy:-)
-
3
Naplníme. Pokrájame na kocky syr a poukladáme. Ja milujem olomoucké syrečky, ale výber je na každom individuálny.
-
4
Upečieme na 180 stupňov 10 - 15 min.
-
5
Hotovo.
Dakujeme za upozornenie, chybu sme opravili.
Veď sa nič nestalo... :-)))