Foto: dada777
Lahodná a zdravá polievka vhodná pre bezmliečnu diétu, pre vegetariánov a vegánov. Ale pochutiť si na nej môžu aj ostatní...
20 minút
príprava
príprava
45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kyslú kapustu vyžmýkame, nakrájame na menšie kúsky a pridáme k nej na menšie kocky nakrájané zemiaky, vodu a soľ. Všetko privedieme do varu a varíme, kým nezmäkne kapusta aj zemiaky.
- 2
Potom pridáme pohánku a pretlačený cesnak, chvíľu povaríme a nakoniec polievku zahustíme hladkou múkou, pridáme pohánkový jogurt a trochu mletej červenej papriky. Necháme prejsť varom a po odstavení pridáme ešte trochu oleja.
- 3
A máme hotovú chutnú, zdravú polievku. Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu