Plnka s údeným mäsom a kozím syrom
Milan Poloha
šéfkuchár hotela Crocus na Štrbskom Plese, 22. apríla 2011
šéfkuchár hotela Crocus na Štrbskom Plese, 22. apríla 2011
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Pečivo nakrájame na kocky, pridáme žĺtky, prášok do pečiva, soľ, čerstvo namleté čierne korenie, posekanú petržlenovú vňať, kapiu a údené mäso nakrájané na kocky, mlieko a vyšľahaný sneh z bielkov. Všetko spolu premiešame, zabalíme do potravinovej fólie a zrolujeme.
- 2
Dáme variť do vodného kúpeľa na cca 20 min. Po uvarení necháme vychladnúť a pred podávaním prudko opečieme z obidvoch strán. Na tanier položíme šalát, ktorý sme ochutili olivovým olejom, soľou a citrónovou šťavou.
- 3
Na šalát dáme opečenú plnku a nakrájaný kozí syr a ozdobíme nasekanou petržlenovou vňaťou a prelejeme redukovaným balsamicom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu