Plnka s údeným mäsom a kozím syrom

Autor receptu: redakcia

4
porcie

Postup

  1. Pečivo nakrájame na kocky, pridáme žĺtky, prášok do pečiva, soľ, čerstvo namleté čierne korenie, posekanú petržlenovú vňať, kapiu a údené mäso nakrájané na kocky, mlieko a vyšľahaný sneh z bielkov. Všetko spolu premiešame, zabalíme do potravinovej fólie a zrolujeme.
  2. Dáme variť do vodného kúpeľa na cca 20 min. Po uvarení necháme vychladnúť a pred podávaním prudko opečieme z obidvoch strán. Na tanier položíme šalát, ktorý sme ochutili olivovým olejom, soľou a citrónovou šťavou.
  3. Na šalát dáme opečenú plnku a nakrájaný kozí syr a ozdobíme nasekanou petržlenovou vňaťou a prelejeme redukovaným balsamicom.