Plnené prsia s lieskovcovou omáčkou

Vladimír Morochovič
nezávislý šéfkuchár, 16. apríla 2015 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Plnené prsia s lieskovcovou omáčkouFoto: Ľuboš Pilc
4
porcie
15 min
príprava
20 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Plnka: Na oleji urestujeme dozlatista najemno nakrájanú cibuľu. Vymiešame s pečivom nakrájaným na kocky, najemno nakrájanou hladkolistou petržlenovou vňaťou, prilejeme mlieko, všetko spolu premiešame a necháme 10 minút postáť.

  2. 2

    Mäso: Morčacie mäso nakrájame na plátky, naložíme naň plnku, preložíme a poukladáme vedľa seba na plech, poukladáme plátky masla, podlejeme trochou vody, osolíme, okoreníme a upečieme v rúre dozlatista.

  3. 3

    Omáčka: Lieskovce rozdrvíme nahrubo, na panvici urestujeme nasucho, podlejeme výpekom z mäsa a pridáme šľahačkovú smotanu. Krátko prevaríme.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist