Plnené prsia s lieskovcovou omáčkou

Autor receptu: redakcia

4
porcie
15 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Plnka: Na oleji urestujeme dozlatista najemno nakrájanú cibuľu. Vymiešame s pečivom nakrájaným na kocky, najemno nakrájanou hladkolistou petržlenovou vňaťou, prilejeme mlieko, všetko spolu premiešame a necháme 10 minút postáť.
  2. Mäso: Morčacie mäso nakrájame na plátky, naložíme naň plnku, preložíme a poukladáme vedľa seba na plech, poukladáme plátky masla, podlejeme trochou vody, osolíme, okoreníme a upečieme v rúre dozlatista.
  3. Omáčka: Lieskovce rozdrvíme nahrubo, na panvici urestujeme nasucho, podlejeme výpekom z mäsa a pridáme šľahačkovú smotanu. Krátko prevaríme.