Plnené prsia s lieskovcovou omáčkou
Autor receptu: redakcia
4 porcie |
15 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup- Plnka: Na oleji urestujeme dozlatista najemno nakrájanú cibuľu. Vymiešame s pečivom nakrájaným na kocky, najemno nakrájanou hladkolistou petržlenovou vňaťou, prilejeme mlieko, všetko spolu premiešame a necháme 10 minút postáť.
- Mäso: Morčacie mäso nakrájame na plátky, naložíme naň plnku, preložíme a poukladáme vedľa seba na plech, poukladáme plátky masla, podlejeme trochou vody, osolíme, okoreníme a upečieme v rúre dozlatista.
- Omáčka: Lieskovce rozdrvíme nahrubo, na panvici urestujeme nasucho, podlejeme výpekom z mäsa a pridáme šľahačkovú smotanu. Krátko prevaríme.
|