Plnené kuracie prsia Kiskörös

redakcia - fotkaredakcia, 18. júla 2009
Plnené kuracie prsia Kiskörös
20 minút
príprava
25 minút
na 150 °C

Suroviny

1500 g
600 g
50 g
500 ml
30 g
50 g




Postup

  1. 1

    Do kuracích pŕs urobíme nožom kapsu a naplníme ju husacou pečeňou. Zvonku osolíme, okoreníme a na vymastenom pekáči upečieme v rúre nastavenej na 150 stupňov asi 25 minút.

  2. 2

    Mäso vyberieme z rúry a na získanom výpeku opražíme múku, odstavíme z ohňa, pridáme červenú papriku a zalejeme smotanou, krátko povaríme a dochutíme nasekaným kôprom.

  3. 3

    Plnené kuracie prsia nakrájame na plátky a zalejeme kôprovou omáčkou. Podávame s rôznymi prílohami (ryža, zemiaky).

Diskusia k receptu

Vymazať
babidka
no , ved ta nik nenuti . ja osobne pecen tiez nemusim .ale ked niekomu chuti , tak nech si da .




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia