Pizzový kvet fotorecept

stacy77777 - fotkastacy77777, 5. januára 2013

Túto príjemnú zmenu klasickej pizze som videla na facebooku,celkom sa mi to zapáčilo,tak sa chcem o recept podeliť.

8
porcií
30 minút
príprava
20 minút
na 200 °C

Suroviny

1 ks (hotové)
300 g
100 g
210 ml (malá konzerva)
210 ml
1 lyžica
2 strúčiky
100 g
podľa potreby
200 g
150 g (malé)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cesto rozdelíme na dve časti,vyvaľkáme a uložíme naň párky. Tie prekryjeme cestom.

    Pizzový kvet (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Párky prikryté cestom rozkrájame na rovnaké dieliky a otočíme smerom hore.

    Pizzový kvet (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Mleté mäso opečieme na panvici s roztlačeným cesnakom,soľou,korením a chilli omáčkou. Rozdelíme do stredu kvetu.Pridáme kukuricu,šampiňóny a na drobno nakrájanú šunku.

    Pizzový kvet (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Posypeme nastrúhaným syrom a nakrájanými olivami.

    Pizzový kvet (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Pečieme na 200stupňoch cca 20minút. Recept je samozrejme veľmi variabilný, komu čo chutí....

    Pizzový kvet (fotorecept) - obrázok 5
Recept je zaradený do kategórií:
Mleté mäso, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Pečené

Diskusia k receptu

weronikaxxx
stacy, a kde sa dostane kúpiť pizzové cesto Alfredo? v ktorom z marketov?... určite som tú značku niekde videla, len si neviem spomenúť................. tento tvoj nápad sa mi páči :-) a isto ho využijem... pizza je vzdy super a ešte aj keď aj dobre vyzerá...... to je vec!!!
stacy77777
@weronika - kúpila som ho v Lidli,ale určite majú aj v iných sieťach hotové chladené,bývajú pekne tenko vyvaľkané,ja tie hrubé nemám rada,to je tak na "hod diskom"
ethanel
krasne a napadite urcite to aj tak chutilo ... aj ked neskoro ale predsa aj tebe vsetko dobre v novom roku, no odmlca som sa preto ze som mal trochu viac inych starosti urcite si vsimnes aj na novej profilovej fotke ak ju ukaze :)
salinka
to je perfektné!!! A keby sa tam podarilo zakomponovať klobásu, to by bola pochvala:-)