Veľmi chutné pizzové slimáky, ktoré vedia na oslavách nahradiť tradičné obložené chlebíčky.
30 minút
príprava
príprava
Suroviny
Cesto: | |
1 kg |
|
500 ml |
|
1 kocka |
|
1 PL |
|
1 PL |
|
2 dcl |
|
Náplň: | |
1 konzerva |
|
|
|
|
|
500 g |
|
500 g |
|
1 ks na potretie |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Urobíme si kvások, cesto spracujeme, necháme vykysnúť. Salámu a syr nastrúhame. Cesto si rozdelíme na 2-3 časti. Každú časť rozvaľkáme, potrieme kečupom, posypeme korením a pridáme ostatné ingrediencie. Ak to všetko máme, snažíme sa cesto napevno zvinúť do rolády, aby sa to potom nerozliezalo. Porežeme na cca 1cm rezy. Preložíme na plech, potrieme vajíčkom a dáme piecť pri 180 stupňoch cca 30-35 minút.
Diskusia k receptu
Zatiaľ 0 komentáre